Rod Weeder: Hydraulisch systeem

Anders dan de klassieke en de verstevigde versie van de Rod Weeder, is er een alternatief welke aangedreven wordt met behulp van een hydrauliek motor. Makkelijk te bevestigen, beloofd deze uitvoering een uitermate gemakkelijke hantering die onkruidbestrijding op een effectieve en zelfs comfortable wijze aanpakt. 

De hydraulische motor brengt het werktuig een werkvermogen die niet langer van de tractor afhankelijk is. Waar voorheen het werktuig voort werd gesleept door het voertuig, roteert de aangedreven Rod Weeder de hexagon kant as nu met behulp van de geintergreerde aandrijftechniek. Hierdoor is het mogelijk om uw huidige voertuig te vervangen door een lichtere versie en heeft u toch de benodigde krachtoverbrenging beschikbaar voor de onkruidbestrijding.   

De voordelen van deze versie van de Rod Weeder brengen de gebruiker een langere levensduur en is het tevens mogelijk om het werktuig samen te stellen, naar uw wens met gebruik van de hulpstukken. De kettingen zijn vervangen door een stalen constructie, met een geïntegreerde lagerbehuizing, die de complete Rod Weeder stabiliteit toebrengt en toch over alle voordelen van de klassieke versie bezit. De hydrauliek motor wordt bevestigd met behulp van twee hydrauliek toe/afvoeren die gemakkelijk aan te sluiten zijn op de tractor. 

Bent u geïnteresseerd in deze aangedreven uitvoering van de Rod Weeder? Hij is exclusief verkrijgbaar bij Flevotech